Târgul de Turism al României, ediția de primăvară, se desfășoară în perioada 23 – 26 februarie 2023, în pavilionul B2 al Centrului Expozițional Romexpo. Evenimentul este dedicat atât agențiilor de turism, touroperatorilor, participărilor internaționale și serviciilor turistice, cât și zonelor turistice din România.

Târgul de Turism promovează cele mai noi oferte turistice din țară și străinătate, acesta urmând să fie organizat în cea de-a doua jumătate a lunii februarie. Târgul de turism, ediția de primăvară, se întinde pe o perioadă de trei zile, reunind majoritatea operatorilor din țară.

Companiile înscrise până la această dată au pregătit reduceri de până la 50% pentru destinațiile populare, dar au și promoții speciale la vacanțe de lux.

Programul Târgului de Turism din 2023

Puteți vizita Târgul de Turism din 2023, în următoarele intervale orare:

  • 23 – 25 februarie 2023: în intervalul orar 10:00 – 18:00
  • 26 februarie 2023: în intervalul orar 10:00 – 16:00

De ce să vizitați Târgul de Turism al României, ediția de primăvară 2023

Târgul de Turism al României merită vizitat deoarece:

  • puteți profita de ofertele pe care agențiile de turism și touroperatorii le-au pregătit special pentru târg;
  • puteți descoperi cele mai atractive destinații, atât naționale, cât și internaționale;
  • întâlniți specialiști în domeniu care vă vor oferi recomandări pentru alegerea vacanței perfectă în funcție de preferințe și buget;
  • puteți compara ofertele propuse cu cele promovate prin diferite platforme de rezervare.

Ajuns la cea de-a 47-a ediție, Târgul de Turism al României este organizat în două ediții, una în primăvară, respectiv, cea din toamnă. Ambele ediții au loc la Romexpo.

Sursa foto: Romexpo

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri