Deși suntem familiari cu celebrul Orient Express care trece calea ferată, în viitorul apropiat urmează să ne bucurăm de un Orient Express care va străbate mările lumii în lung și-n lat. Anunțul vine la aproape jumătate de secol de când cel mai luxos tren din lume a făcut prima călătorie pe șine și marchează intrarea brandului pe piața croazierelor.

Câți pasageri va putea găzdui Orient Express-ul de pe apă

Super-iahtul lansat sub celebra marcă Orient Express va avea 220 de metri și va fi dotat cu 54 de apartamente, inclusiv o suită prezidențială de 1.415 metri pătrați, două piscine, două restaurante, un bar și o sală de spectacole. Nava va putea găzdui până la 120 de pasageri.

În timpul verii, Orient Express va oferi călătorii în Marea Mediterana, iar în sezonul rece acestea se vor desfășura în Marea Caraibelor. Din datele de până acum, Orientul Express al mărilor va fi lansat pe ape abia în 2026, deci momentan încă este prea devreme pentru a face rezervări, potrivit Digi24.

Arhitectul francez Maxime d'Angeac este cel care se va ocupa de designul interior, în timp ce compania Nantes Stirling Design International va fi răspunzătoare de designul exterior.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri