Accor, companie din industria ospitalității, anunță deschiderea unui nou hotel Mercure în București, în toamna anului 2023. Hotelul va funcționa într-o clădire complet renovată pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, în apropiere de Piața Unirii și de Centrul Vechi al Capitalei.

Mercure Bucharest Cantemir va oferi turiștilor care vizitează Bucureștiul și comunității locale 40 de camere, un restaurant, un bar și o sală de conferințe, divizibilă în două săli de ședințe individuale.

Toate facilitățile vor fi găzduite de o clădire renovată de pe bulevardul Dimitrie Cantemir, arteră ce leagă Piața Unirii de parcul Tineretului și alte destinații cheie din partea de sud a capitalei.

Hotelul va fi poziționat la distanță de mers pe jos față de Centrul Vechi. De asemenea, Timpuri Noi, cartier popular ca destinație pentru birouri și reședințe, se află la mai puțin de 1,5 km.

"În ultimii ani, ne-am angajat să creștem prezența Accor în noi destinații din România (...). Totodată, Bucureștiul rămâne o piață importantă pentru portofoliul nostru. Vedem un mare potențial în crearea, împreună cu partenerii noștri, a unor concepte de top cu potențial disruptiv în segmentul lor. Mercure Bucharest Cantemir (...) va fi gazdă atât pentru turiști, cât și pentru comunitatea locală din zona centrală și de sud a capitalei.", a declarat Maria Drăgulin, Director de Dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova și Republica Cehă.

Prin intermediul brandului Mercure, Accor promite o experiență hotelieră cu un stil propriu, inspirat de specificul destinației și de cultura locală.

Conform companiei, hotelurile Mercure au rădăcini în comunitatea locală, oferind o experiență care include bucătăria, meșteșugurile și tradițiile specifice regiunii în care se află.

"Venirea sa (hotelului, n.r.) pe piață va revitaliza întreaga zonă din proximitate și va aduce un reper pe harta de lifestyle a Bucureștiului. Pentru noi, ca investitori locali, să contribuim la atractivitatea orașului nostru natal este o mare mândrie.", a declarat Carmen Ioana ION, reprezentant al Sab Serv Expres SRL.

Sursa foto: Accor

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri