In timp ce rula pe pista aeroportului Henri Coanda pentru a decola, aeronava Wizz Air ce urma sa opereze zborul catre Budapesta in aceasta dimineata, a avut o problema tehnica la unul dintre motoare.
Conform oficialilor companiei, echipajul a oprit motorul si aeronava imediat. Pasagerii cursei au fost imbarcati intr-o alta aeronava Wizz Air, zborul acestora catre Budapesta fiind amanat insa cu 11 ore.

„Wizz Air isi cere scuze pentru neplacerile produse de acest incident. Siguranta si securitatea pasagerilor reprezinta prioritatea companiei Wizz Air. Acesta este motivul pentru care Wizz Air opereaza o flota tanara, ce ofera clientilor sai incredere si confort", a declarat Natasa Kazmer, director de comunicare si relatii publice Wizz Air.

"Activitatea noastra implica insa si riscul producerii unor asemenea incidente. Totusi, coeficientul de siguranta al aeronavelor Wizz Air este de 99,8%, ceea ce face ca numarul acestui tip de evenimente sa fie extrem de redus si, atunci cand se intampla asemenea incidente, ele sa fie urgent solutionate, la standarde superioare de calitate”, a completat Kazmer.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri