In timp ce rula pe pista aeroportului Henri Coanda pentru a decola, aeronava Wizz Air ce urma sa opereze zborul catre Budapesta in aceasta dimineata, a avut o problema tehnica la unul dintre motoare.

Conform oficialilor companiei, echipajul a oprit motorul si aeronava imediat. Pasagerii cursei au fost imbarcati intr-o alta aeronava Wizz Air, zborul acestora catre Budapesta fiind amanat insa cu 11 ore.

„Wizz Air isi cere scuze pentru neplacerile produse de acest incident. Siguranta si securitatea pasagerilor reprezinta prioritatea companiei Wizz Air. Acesta este motivul pentru care Wizz Air opereaza o flota tanara, ce ofera clientilor sai incredere si confort", a declarat Natasa Kazmer, director de comunicare si relatii publice Wizz Air.

"Activitatea noastra implica insa si riscul producerii unor asemenea incidente. Totusi, coeficientul de siguranta al aeronavelor Wizz Air este de 99,8%, ceea ce face ca numarul acestui tip de evenimente sa fie extrem de redus si, atunci cand se intampla asemenea incidente, ele sa fie urgent solutionate, la standarde superioare de calitate”, a completat Kazmer.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Setari Cookie-uri