V-ați gândit la destinația de vacanță din această vară? Coral Travel vă oferă cele mai bune pachete și oferte către cele mai populare destinații, pentru a vă face vacanța una memorabilă. Vă puteți bucura de diferite vacanțe cu Coral Travel ajungând în Antalya și Bodrum în Turcia, Hurghada in Egipt, Rodos și Heraklion în Grecia, Enfidha în Tunisia.

Începând din acest an, Coral Travel s-a lansat pe piața din România promovându-și pachetele turistice către cele mai populare destinații.

Coral Travel face parte din grupul internațional de companii Coral Travel Group (OTI Holding), cu o experiență de peste 30 de ani pe piața globală a ospitalității. Acesta reunește branduri care deservesc toate ramurile turismului, cum ar fi tour operating, lanț de agenții de turism, cazare, servicii de incoming etc.

În toți acești ani, companiile Coral Travel Group au organizat vacanțe pentru mai mult de 30 000 de milioane de turiști, satisfăcând cele mai diverse așteptări. Holdingul dispune de 37 de companii în 22 de țări; o echipă internațională formată din 4.300 de angajați (25 de naționalități). Coral Travel Group zboară spre 90 de destinații din 40 de țări.

Turoperatorul Coral Travel și-a început activitatea în 1994, fiind principalul brand de turism al grupului, având propriile agenții în 13 țări ale lumii, inclusiv în Germania, Polonia, Republica Cehă, Elveția.

Coral Travel a lansat pachete promoționale pentru cele mai populare destinații, care includ confort și servicii potrivite nevoilor și așteptărilor dumneavoastră.

Turiștii români vor beneficia de toate avantajele oferite de Coral Travel:

  • Propriul partener de incoming, ODEON Tours: ghizi locali proprii, mijloace de transport pentru transferuri private și de grup, asistență turistică 24/7.
  • Mai mult, vă veți bucura de cazare la hotelurile proprii sau asociate Coral Group Hotels, acestea respectând standardele holdingului Coral Group. Dacă alegeți Turcia ca destinație de vacanță, puteți opta pentru unul dintre hotelurile proprii: Xanadu Resort Hotel (Belek), Seven Seas Life (Kemer), Seven Seas Blue (Side), Otium Family Eco Club (Side).
  • În plus, în Grecia, Coral Travel oferă turiștilor români pachete avantajoase pentru cel mai popular lanț hotelier - Mitsis Hotels.

Coral Travel oferă 3 concepte de vacanță exclusiv pe piața românească:

  • Sun Family Club - colecția include cele mai bune hoteluri de familie cu Sun Family Club. Aici sunt luate în considerare toate detaliile, mese potrivite pentru copii în timpul zilei, programe educaționale și de divertisment cu pedagogi profesioniști. Pentru cei interesați de pachetul de familie, există și oferta "2+2=2" - doar părinții plătesc cazarea, iar copiii beneficiază de gratuitate la cazare.
  • Coral Elite Service - o selecție de hoteluri de lux și beneficii speciale, cum ar fi: ghizi profesioniști din departamentul Coral Elite Service la sosire și la plecare, transfer special cu maximum 2 opriri, asistență turistică 24/7.
  • Colecția de Vară - cele mai bune hoteluri din Turcia, Egipt, Grecia și Tunisia. Nu trebuie să pierdeți timp pentru a selecta hotelul. Coral Travel a făcut deja acest lucru pentru dumneavoastră. Încă un beneficiu al rezervării este condiția specială de plată - plata în avans este de doar 20%, cu posibilitatea de a plăti în rate în următoarele 6 luni.

Coral Travel va zbura în acest an cu 4 companii aeriene: Turkish Airlines, Fly Lili, Corendon Airlines și Animawings. Cu Turkish Airlines, puteți rezerva clasa business pentru confortul dumneavoastră.

Oferim pachete turistice cu plecare de pe: București (Aeroportul Internațional Henri Coandă și București Băneasa - Aurel Vlaicu), Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea, Suceava, Iași etc.

Vă invităm să descoperiți cele mai bune tarife pentru cele mai populare destinații ale verii:

  • Turcia: de la 189 euro/persoană/sejur 7 nopți cu mic-dejun, zbor charter și transfer inclus
  • Grecia: de la 261 euro/persoană/sejur 7 nopți cu self catering, zbor charter și transfer inclus
  • Tunisia: de la 314 euro/persoană/sejur 7 nopți cu mic-dejun, zbor charter și transfer inclus
  • Egypt: de la 364 euro/persoană/sejur 7 nopți cu all inclusive, zbor charter și transfer inclus

*Tarifele sunt valabile la momentul publicării

Cum să vă rezervați următoarea vacanță? Doar vizitați Coral Travel și rezervați online, cu posibilitatea de a plăti în rate, fără comision suplimentar, sau alegeți agenția din lista de parteneri.

Coral Travel: +40 (31) 490 50 50

Sursa foto: Coral Travel

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri