Ucrainenii de la Join UP! au venit pe piața românească în toamna anului trecut, iar din această primăvară au început să opereze zboruri din România. Prima destinație a ucrainenilor a fost Egiptul (despre care am scris AICI), însă, pentru sezonul estival 2023, vor lansa pachete de vacanță în Turcia, Grecia, Tunisia și Spania din București, Cluj, Timișoara, Suceava și Iași.

“Considerăm că piața din România este una cu potențial deoarece majoritatea românilor iubesc călătoriile. De aceea, în acest sezon estival plănuim să ne concentrăm pe unele dintre cele mai populare destinații în rândul românilor: Egipt, Turcia, Grecia sau Spania”, spun reprezentanții Join UP!.

Cât costă o vacanță în Turcia sau Grecia

Costul unui pachet în Turcia - 2 persoane, 7 nopți de cazare (plecare din București pe 4 iunie), la hotelul de 5 stele Asdem Beach Hotel, regim Ultra All Inclusive – este de 995 de euro (preț care se poate modifica în funcție de perioada aleasă).

Programul Join UP! pentru Grecia începe în iunie și va include rute din două orașe: București și Cluj-Napoca. Costul unui sejur în Grecia – 2 persoane, 7 nopți de cazare la hotelul de 4 stele Sokol Resort, regim All Inclusive - pornește de la 997 de euro.

Vacanta Grecia

Join UP! va începe să zboare spre Tunisia în iunie, în fiecare zi de miercuri din București, Cluj-Napoca și Timișoara. Costul unei vacanțe în Tunisia - 2 persoane, 8 nopți (plecare din București pe 7 iunie), la hotelul de 4 stele Novostar Khayam Garden Beach & SPA, în regim Ultra All Inclusive este 1.140 de euro.

vacanta tunisia

Costul unei vacanțe în Tenerife - 2 persoane, 8 nopți (plecare din București pe 4 iunie) la hotelul de 4 stele Blue Sea Costa Jardin & Spa, în regim de demipensiune este de 1.712 de euro (preț ce se poate modifica, în funcție de perioadă aleasă).

vacanta tenerife

Touroperatorul Join UP! a fost înființat în anul 2010. În 12 ani, a devenit unul dintre cei mai mari jucători de pe piața turismului din Ucraina. Sediul central al companiei este situat în Kiev, dar compania are birouri internaționale și rețele de parteneri în Estonia, Kazahstan, Letonia, Lituania și Moldova.

Partenerul strategic al companiei Join UP! este SkyUp Airlines, care beneficiază de o flotă de 12 aeronave Boeing-737 de rază medie.

Entitățile sub brandul Join UP! distribuie pachete turistice prin intermediul a 10.000 de agenții de turism pe toate piețele pe care operează, atingând o cifră de afaceri anuală de 400 milioane de dolari, în 2021.

În Ucraina și Moldova, touroperatorul dețin cote de piață de 40%, respectiv 45%.

În România, compania este condusă de Marius Surdu, cu o experiență de peste 16 ani în industria locală de turism. Anterior, acesta a lucrat la DERTOUR, Fibula Air Travel și TUI Travel Center România.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri