Dacă te pasionează atât mașinile, cât și călătoriile, le vei putea combina pe amândouă. Cele mai frumoase trasee din Europa, conform European Best Destinations, te vor ajuta să faci din călătoria ta o excursie în sine. Iată care sunt top cinci cele mai frumoase drumuri din Europa.

De la Dubrovnik la Pula

Călătoria ta va începe din Dubrovnik, unul dintre cele mai frumoase orașe din Croația, și se va termina în orașul care stârnește mereu râsete românilor. Dacă vii cu avionul în Croația îți poți închiria mașina la sosirea pe aeroportul din Dubrovnik.

Sursă foto: Pixabay

Madeira - De-a lungul insulei

Madeira este o destinație perfectă pentru o excursie cu mașina. Puteți rezerva hotelul, apartamentul, vila sau pensiunea în Funchal, principalul oraș al insulei și puteți vizita Câmara de Lobos, Cabo Girao, Calheta, Porto Moniz și piscinele sale vulcanice clasificate printre cele mai frumoase piscine naturale din Europa.

De asemenea, poți urca în vârful insulei urmând drumurile care duc la Pico do Arieiro și Pico Ruivo, punctele de atracție ale insulei. Un nou tunel leagă nordul și sudul insulei, iar traficul nu este aglomerat pe insula Madeira.

Sursă foto: Pixabay

Un drum romantic prin Germania

Peste 300 de kilometri de peisaje romantice vă așteaptă. Dacă ajungeți în Germania cu avionul, opriți-vă la aeroportul din München și închiriați o mașină.

Punctul de plecare al traseului romantic este Füssen, continuându-se spre Wurtzburg, mergând prin satele frumoase ale Germaniei.

Sursă foto: Pixabay

O plimbare prin tărâmul lui Michelangelo, în Toscana

Toscana este, cu siguranță, una dintre cele mai frumoase regiuni din Italia. Regiunea atrage în fiecare an călători din întreaga lume. Poți începe călătoria în Florența, unde o să-ți dorești să stai cel puțin câteva zile. Îndreptă-te apoi spre Pisa și faimosul său turn, Lucca și San Gimignano. Petreceți o zi sau două în Siena și rezervați-vă cazare. Apoi plecați să explorați Bagnoregio, una dintre cele mai bune pietre ascunse din Europa.

Sursă foto: Pixabay

Drumul Atlanticului - Un drum mitic

Drumului Atlanticului are doar 8 kilometri lungime, dar traversează mai multe insule mici conectate la poduri. În plus, acest drum este gratuit. Dacă călătoriți cu avionul, aterizați la Aeroportul Kristiansund; drumul Atlanticului este foarte aproape. Rezervați-vă cazarea în Norvegia și faceți călătoria un pic mai lungă explorând Bergen sau Oslo.

Sursă foto: Pixabay

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Luminița Mîndrilă
 Luminița Mîndrilă a lucrat anterior la Hotnews.ro și Aleph News, iar în prezent acoperă domeniul finanțe-bănci în cadrul Wall-Street.ro.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri