Mulți turiști se îndrăgostesc de plaje în afara sezonului estival, când soarele nu bate cu aceeași căldură ca vara. Primăvara este anotimpul perfect pentru fanii plajelor care urăsc aglomerația și îmbulzeala, dar și pentru turiștii care vânează excursii mai ieftine în Europa. Îți prezentăm un top 10 cu plajele din Europa, realizat de thetravel.com, în care poți să mergi primăvara aceasta și să te bucuri de soare fără să stai cu grijă că vei face insolație.

10. Cipru

Situată pe Peninsula Anatolian, Cipru este o insulă cu unele dintre cele mai frumoase ape. Este o țară cu istorie bogată, unde ai multe de făcut și de vizitat. Important de știut este și faptul că poți vizita Cipru și cu un buget redus.

cipruSursa foto: Unsplash

Unele dintre cele mai bune plaje din Cipru sunt Coral Bay, Nissi Beach și Akti Olympion.

9. Algarve, Portugalia

Există multe locuri de vizitat în Portugalia primăvara, care îți vor tăia cu siguranță răsuflarea. Pentru cei care caută o destinație care să aibă și plajă, regiunea Algarve din Portugalia are multe de oferit primăvara. Te poți bucura de vremea caldă și de unele unele dintre cele mai pitorești priveliști.

algarve, portugaliaSursa foto: Pexels

8. Calabria, Italia

Calabria, o regiune din sudul Italiei, cunoscută pentru plajele și litoralul său, este o destinație perfectă pentru plajă, în vreme de primăvară. Cu Marea Tireniană la vest și Marea Ionică la est, cu siguranță nu tei vei plictisi într-o excursie în Calabria.

calabria italiaSursa foto: Pexels

7. Santorini, Grecia

Santorini este o destinație populară pentru mersul la plajă, cunoscută la nivel internațional. Apusurile sale fascinante, satele cu locuințe vopsite în alb și apele mediteraneene oferă cele mai pitorești priveliști din Europa.

Santorini, GreciaSursa foto: Shutterstock

Cu peisajele și arhitectura sa uluitoare, Santorini are unele dintre cele mai romantice locuri.

6. Ibiza, Spania

Ibiza este cunoscută ca fiind una dintre cele mai populare destinații de vară. Cu toate acestea, oameni din întreaga lume vin să viziteze plajele și să ia parte la viața de noapte începând cu venirea primăverii.

Ibiza, SpaniaSursa foto: Unsplash

Vara sunt prețuri mari la cazare și la zboruri, așa că s-ar putea să fie cea mai bună idee să vizitezi Ibiza pe timpul primăverii, când nici nu este atât de cald.

5. Antalya, Turcia

Deși nu se află în UE, Turcia este cu siguranță o destinație pe care nu o poți trece cu vedere în vacanța ta de primăvară. Antalya este un oraș- stațiune plin de plaje uimitoare de-a lungul sudului Mediteranei, fiind o destinație ideală de văzut și primăvara.

Sursa foto: Pexels

4. Nisa

Situată pe Riviera Franceză, Nisa este unul dintre cele mai frumoase locuri de vizitat din Franța. Deși apa va fi mai rece în anotimpurile de primăvară, aceasta este o destinație perfectă pentru cei care încearcă să fugă din țările mai friguroase. Plajele vor fi mult mai puțin aglomerate, astfel că te vei putea bucura în liniște de vremea bună de afară.

Sursa foto: Pexels

3. Cadiz, Spania

Cadiz este situat în sud-vestul Spaniei, mărginit de Oceanul Atlantic. Este un oraș mai puțin faimos, dar care găzduiește unele dintre cele mai frumoase plaje. Orașul este plin de istorie, iar plimbarea prin el este o adevărată experiență. Vei vedea unele dintre cele mai frumos construite catedrale și monumente.

Sursa foto: Pexels

2. Amalfi, Italia

Coasta Amalfi este o destinație de vis pentru mulți turiști, de care mulți își amintesc cu drag tot restul vieții. Cu toate acestea, datorită popularității sale, vara este o destinație extrem de aglomerată, așa că primăvara este o perioadă ideală de vizitat.

Amalfi, italiaSursa foto: Pexels

1. Corfu, Grecia

Deși Grecia este luată în considerare, în general, drept destinație pentru vacanța de vară, căldura de acolo și localnicii primitori ne fac să ne întoarcem în această țară și în afara sezonului.

Corfu, GreciaSursa foto: Pexels

Cu țărmul său incredibil, această insulă de pe coasta de nord-vest a Greciei găzduiește unele dintre cele mai frumoase peisaje, cu plaje, munți, bucătărie locală și multe altele.

Recomandare de vizită: Plaja Glyfada

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri