Aeroportul Otopeni are de acum un flux rapid de control pentru pasagerii cu paşapoarte biometrice la Plecări Internaționale.

Începând cu data de 26 mai, în aerogara Plecări internaționale a aeroportului Henri Coandă s-a deschis fluxul rapid de control pentru pasagerii posesori de pașapoarte biometrice, anunță CNAB.

Acest proiect-pilot va funcționa, pentru început, doar în intervalele orare cu vârf de trafic, adică atunci când fluxul de pasageri este maxim, și va facilita accesul rapid al pasagerilor posesori de pașapoarte biometrice pe o linie de control de securitate dedicată, direct la porțile de control automat de frontieră (ABC – Automatic Border Control).

Fluxul pentru pașapoarte biometrice se află în zona veche a aerogării Plecări și este semnalizat pentru a fi identificat rapid de către pasageri.

Sursa foto: CNAB

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri