La Paris, vacanta incepe chiar din aeroport

Cele doua aeroporturi din Paris, Roissy Charles-de-Gaulle si Orly, propun milioanelor de calatori sa participe in perioada iunie – august la “Scoala vacantelor”.

Proiectul “Scoala Vacantelor” este destinat milioanelor de calatori ce vor tranzita aeroporturile din Paris in perioada iunie – august 2007, astfel incat vacanta va incepe pentru ei chiar din aeroport.

Directorul general al ADP, Francois Rubichon, a declarat ca dorinta conducerii este de a oferi calatorilor o alternativa pentru a petrece timpul in aeroport intr-o atmosfera cat mai placuta si relaxanta.

Un numar de 300 persoane va vi mobilizat pentru realizarea proiectelui “Scoala Vacantelor”, ce va consta in organizarea de cursuri pe diferite teme: tai-chi, nutrititie, masaj, aromaterapie sau de ce nu, descoperirea unor noi destinatii pentru vacante.

Atelierele vor fi gratuite si se vor desfasura in fiecare vineri, sambata si duminica incepand cu 29 iunie, in salile de imbarcare ale celor doua aeroporturi pariziene. Fiecare atelier va avea o durata de
maxim 15 minute.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri