In maximum 3 luni, sistemul de transfer electronic al documentelor in activitatea de publicitate imobiliara va deveni in totalitate operational, ceea ce va permite introducerea semnaturii digitale, circulatia prin Intenet a datelor fiind securizata.

Astfel, printr-un protocol semnat cu Uniunea Notarilor Publici, cetateanul va putea realiza orice tranzactie imobiliara la nivel de Notariat, fara drumuri la celelalte institutii. Contractul autentificat de notar este gratuit, 30 % din taxa notariala de timbru revenind Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

Extrasul de carte funciara pentru terenul dobandit pe Legea 18 va fi gratuit, tarifele pentru celelalte servicii variind de la 100.000 lei (eliberare extras informare) la pana la 700.000 (contract autentificat de notarul public).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri