Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) din Romania sustine ca tarifele practicate de agentiile de turism pentru litoral nu au crescut si ca ele sunt fixe, fiind negociate si publicate inca din octombrie anul trecut, fara a fi modificate intre timp.
Asociatia mai sustine ca numai preturile percepute la receptia la hotelurilor de pe litoral au crescut si ca acestea sunt mai mari decat cele practicate de touroperatori.

"Agentiile de turism touroperatoare au negociat preturile de baza pe litoral inca de anul trecut, iar aceste tarife, care variaza in functie de sezonalitate, sunt fixe", precizeaza ANAT intr-un comunicat remis joi agentiei NewsIn.

Pe langa aceste preturi exista insa permanent oferte speciale. Hotelierii, impreuna cu agentiile de turism, aduc pe piata oferte special, preturile pe litoral fluctuand permanent in functie de cerere si oferta, precum in cazul tarifelor la biletele de avion sau autocar. Agentiile de turism vand 90% din locurile de cazare de pe litoral, potrivit ANAT.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri