Lufthansa va lansa o noua ruta din Sibiu

In septembrie, Lufthansa incepe sa efectueze zboruri din Sibiu, acesta devenind cel de al treilea oras romanesc, dupa Bucuresti si Timisoara, caruia compania aeriana ii asigura legaturi directe cu Munchenul. De la 1 septembrie, un avion Dash 8-300 va zbura de la si catre Sibiu de cinci ori pe saptamana. De la 28 octombrie, odata cu introducerea orarului de iarna, zborurile vor fi efectuate in fiecare zi.

„In momentul de fata, Lufthansa are 66 de zboruri saptamanale din si catre Romania, iar acum numarul lor creste la 71, apoi la 73“, a declarat Stefan Lau, directorul general Lufthansa pentru Romania si Moldova. „La cele 21 de zboruri saptamanale de la Bucuresti la Munchen, 21 catre Frankfurt si 12 catre Dusseldorf, precum si la cele 12 zboruri de la Timisoara catre Munchen, se vor adauga inca 5 (7) de la Sibiu la Munchen. Acest fapt si politica Lufthansa de a oferi conditii oneste la preturi oneste nu pot decat sa intareasca pozitia companiei ca unul din principalii transportatori aerieni din Romania“.

Germania reprezinta cel mai mare partener de afaceri al Transilvaniei, iar noua oferta Lufthansa vine in sprijinul comunitatii de afaceri in crestere in Romania, inclusiv in al celor aproximativ 15.000 de companii cu investii germane care activeaza in aceasta zona in principal in domeniile constructiilor de masini, industriei textile, constructiilor, chimiei si farmaciei. Acesti oameni de afaceri vor avea nevoie de mai putin timp pentru a se intalni cu omologii lor internationali. De asemenea, noua ruta va face ca Sibiul, una din cele doua capitale culturale europene in 2007, si zonele invecinate sa devina mai accesibile publicului din strainatate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri