Warimpex baga un mil. euro in hotelul Golden Tulip Sky Gate

Compania Warimpex, noul proprietar al hotelului Golden Tulip Sky Gate din Otopeni, a anuntat ca va investi peste un milion de euro pentru extinderea cu 50 de camere a unitatii hoteliere, care se va numi Airporthotel.

Warimpex a finalizat achizitia a 99,98% din hotelul Sky Gate si va incepe redezvoltarea proprietatii. Compania Vienna International Hotelmanagement AG, partener strategic al Warimpex, se va implica in activitatea operationala si de management. in urma preluarii, hotelul nu isi va schimba echipa de management locala.

Potrivit Warimpex, hotelul de patru stele Golden Tulip Sky Gate este singura unitate de cazare situata in vecinatatea aeroportului destinata clasei business. Hotelul a fost deschis in anul 2001, iar din 2005 este condus printr-un contract de franciza cu Golden Tulip. Golden Tulip Sky Gate dispune de 108 camere si 3.000 metri patrati de spatii de birouri, care ar putea fi transformati in 70 de camere suplimentare.

"Aceasta achizitie reprezinta primul pas pe piata romaneasca, aflata in plina dezvoltare si intentionam sa ne extindem activitatile aici cu acelasi succes precum in Cehia si Polonia", a precizat directorul general Warimpex, Franz Jurkowitsch.

Warimpex este un developer si un grup de investitii imobiliare cu sediul la Viena si birouri locale in Budapesta, Paga si Varsovia. In ultimii 25 de ani, grupul a investit peste 850 de milioane euro in proiecte imobiliare in Europa Centrala si de Est.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri