Vacante la pret redus pentru 3000 de romani prin programul 'O saptamana la mare'

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) va organiza, in perioada 1-15 septembrie, a doua editie din 2007 a programului \"O saptamana la mare\", prin care romanii vor avea la dispozitie 3.000 de locuri de cazare in hoteluri de una, doua si trei stele, cu tarife incepand de la 109 lei pentru sase zile.

Cele 3.000 de locuri vor fi impartite in doua serii, iar preturile pentru un sejur de sase zile va costa 109 lei la un hotel de o stea, 139 lei la doua stele si 169 lei la trei stele. Tarifele includ doar cazarea, fara serviciile de masa, iar locurile vor fi acordate dupa principiul "primul venit, primul servit".

In program sunt incluse 11 hoteluri din Mamaia, Eforie Nord, Venus, Mangalia, Neptun, Olimp si Jupiter.

“Scopul nostru este facililitarea accesului la vacante pe litoral a unui numar sporit de persoane si a unei eficiente utilizari a capacitatilor hoteliere de pe litoral. De aceea am hotarat continuarea programul in conditii deosebit de atractive”, a declarat un reprezentant FPTR.

Programul "O saptamana la mare" a fost organizat si in deschiderea sezonului estival, in perioada 1 mai - 15 iunie. Atunci, aproximativ 10.000 de romani au apelat la acest program, cu circa 30% mai multi decat in 2006, a declarat secretarul general al Federatiei Patronatelor din Tursim din Romania (FPTR), Dragos Raducan.

Prin programul "O saptamana la mare" se doreste mai mult "prelungirea sezonului, prin deschiderea mai rapida a lui si inchiderea cat mai tarziu, aproape in octombrie. Agentiile castiga numai foarte putin din programul acesta, dar il obisnuieste pe client sa-i treaca pragul. Pe termen lung poate reprezenta un castig", concluzioneaza oficialul FPTR.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri