Guvernul american a finantat realizarea unui ghid turistic pentru promovarea Romaniei

National Geographic Society a lansat un ghid turistic pentru promovarea Romaniei la nivel international, cu finantare din partea Guvernului SUA, care a oferit 215.000 dolari pentru realizarea acestui proiect.

Ghidul numit "National Geographic Traveler Romania" va fi editat in prima editie in limbile engleza, romana, olandeza, franceza si poloneza si exista potentialul ca in a doua editie sa fie editat si in limba italiana.

Ghidul in limba romana va fi publicat de catre Egmont Romania, editura care detine exclusivitate la noi in tara pentru drepturile de publicare a cartilor unor companii precum National Geographic, Disney, Warner Bros si Mattel.

"SUA au sprijinit turismul Romaniei de mai mult de sapte ani prin proiecte dezvoltate in regiunile importante ale tarii precum Maramures, Bucovina, Sibiu si altele. Prin lansarea ghidului National Geographic Traveler Romania dorim foarte mult sa impartasim frumusetile turistice ale Romaniei intregii lumi, deoarece consdieram ca turismul este un sector foarte important pentru economia unei tari", a spus Ambasadorul SUA la Bucuresti, Nicholas Taubman.

Ghidul are peste 250 de pagini si cuprinde descrieri ale principalelor destinatii turistice ale Romaniei, avand si informatii despre posibilitatile de cazare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri