Grupul hotelier francez Accor a vandut lantul de moteluri Red Roof Inn cu 1,3 miliarde dolari pentru a investi in extinderea brandului Motel 6 si estimeaza ca pana in 2010 va deschide mai mult de 200 de unitati Motel 6 in SUA si Canada, informeaza Reuters, citat de NewsIn.

Accor a incheiat vanzarea lantului de moteluri Motel 6 catre consortiul format din grupul Global Special Situation al Citigroup si Westbridge Hospitality Fund LP, companie detinuta in parteneriat de operatorul hotelier privat Westmont si de mai multe fonduri canadiene de pensii.

Grupul Accor este prezent in aproape 100 de tari si are aproximativ 170.000 de angajati. Accor activeaza in domeniul administrarii hotelurilor prin marcile Sofitel, Novotel, Ibis, Mercure, Suitehotel, All Seasons, Pearsons, Etap Hotel, Formule 1, Motel 6 si altele. De asemenea, grupul ofera societatilor servicii cum ar fi managementul resurselor umane, marketing si gestiune a cheltuielilor profesionale.

Grupul Accor exploateaza in Romania o unitate hoteliera Sofitel si una Novotel, ambele situate in Bucuresti, precum si unitatile hoteliere Ibis.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Accor si Orbis Group deschid 10 hoteluri pana in 2022