Numarul navelor de croaziera, dar si al turistilor care ajung in terminalul de pasageri din Portul Constanta este in continua crestere de la un an la altul, potrivit NewsIn.
Potrivit biroului de presa al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta, de la inceputul anului si pana in prezent in terminalul de pasageri al Portului Constanta au ancorat 47 de nave, iar pana la sfarsitul lunii noiembrie mai sunt programate sa soseasca alte 22 de nave.

Pentru acest an, in terminalului de pasageri al Portului Constanta au fost anuntate sosirile a 78 de nave, dintre care 41 fluviale si 37 maritime, cu sute de turisti la bord.

Pe langa navele de pasageri cu rute regulate, cum ar fi River Aria, River Adagio, River Explorer si River Discovery mai sunt asteptate in terminalul Portului Constanta, navele de croaziera Spirit of Adventure, The Emerald, Calypso, Kristina Regina, Perla, The Iris, Bizet.

Potrivit statisticilor Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta, in 2006, prin terminalul de pasageri au fost inregistrati 46.887 pasageri. Numarul acestora este in crestere, in 2005 fiind inregistrati 33.253 pasageri, iar in 2004, un numar de 18.979 pasageri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri