Pentru prima data in istoria companiei, easyJet a decis sa aiba o colaborare de acest gen in Romania, pentru a oferi oportunitati sporite clientilor sai, care vor putea face rezervari si prin alte modalitati decat cea internationala, online, in cazul in care acestia nu au posibilitatea de a se conecta la site-ul companiei.

“Romania are un potential foarte important al segmentului de piata low-cost, iar oferta easyJet de a zbura catre Italia, Spania si Marea Britanie va deveni acum si mai accesibila potentialilor clienti. Practic, oricine va putea face rezervari de bilete easyJet, chiar daca nu are acces la Internet sau nu detine un card pentru a face plati online”, a spus Peter Voets, easyJet Marketing Director Romania

„easyJet pune la dispozitie clientilor sai servicii de inalta calitate la preturi extem de avantajoase, ceea ce vine in perfecta corelare cu strategia J’Info Tours de a oferi cele mai bune pachete de destinatii si operatori aerieni. Din propria experienta de zbor cu easyJet, pot confirma faptul ca aceasta companie ofera servicii performante atat in ceea ce priveste abilitatile echipajelor de zbor, cat si in ceea ce priveste flota, formata din cele mai noi aeronave din Europa,“ a spus Carmen Pavel, Presedinte J’Info Tours.

Citeste si:

Interesul ridicat manifestat deja de clientii romani pentru zborurile easyJet au determinat si alte agentii de turism sa ofere spre vanzare bilete pentru cursele companiei.

easyJet are o flota compusa din 137 de aeronave care acopera 338 rute intre 87 aeroporturi din 23 tari. Compania a transportat peste 36 milioane de pasageri in ultimele 12 luni.