Zonele de constructii de care investitorii, developerii de proiecte imobiliare pe segmentul cartierelor rezidentiale sunt interesati cu prioritate sunt cele din Nordul Capitalei, chiar daca pretul terenului isi mentine trendul crescator, deci si cel al cladirilor, a declarat pentru Rompres Oltita Iorgulescu, director general al companiei imobiliare Apexim SRL.

"Mai mult chiar, noile cartiere trec granita Otopeniului. In prezent, in Balotesti se construieste un complex de 14 vile unifamiliale, amplasat pe malul lacului Cociovalistea. Planurile de dezvoltare ale complexului vor cuprinde si amenajarea unui club cu teren de tenis, piscina si terasa acoperita. Pe malul lacului va fi construit un ponton, util pentru iubitorii sporturilor nautice. Complexul va fi finalizat la sfarsitul anului 2005", a spus Oltita Iorgulescu.

Vilele vor fi dispuse pe doua siruri, pe loturi individuale de teren cu suprafete variind intre 500 si 680 mp. Loturile vor fi despartite de drumul de acces care va construi axa principala a complexului. Vilele vor avea doua niveluri - parter si etaj mansardat. Suprafetele construite variaza intre 268 si 298 mp. Planurile de constructie prevad terase pentru fiecare incapere.

Fiecare vila va beneficia de un garaj de unul sau doua locuri. Accesul in complex va fi controlat, oferind un plus de intimitate locatarilor.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Nicusor Dan prezinta un sondaj potrivit caruia el este candidatul unic
Setari Cookie-uri