Zonele de constructii de care investitorii, developerii de proiecte imobiliare pe segmentul cartierelor rezidentiale sunt interesati cu prioritate sunt cele din Nordul Capitalei, chiar daca pretul terenului isi mentine trendul crescator, deci si cel al cladirilor, a declarat pentru Rompres Oltita Iorgulescu, director general al companiei imobiliare Apexim SRL.

"Mai mult chiar, noile cartiere trec granita Otopeniului. In prezent, in Balotesti se construieste un complex de 14 vile unifamiliale, amplasat pe malul lacului Cociovalistea. Planurile de dezvoltare ale complexului vor cuprinde si amenajarea unui club cu teren de tenis, piscina si terasa acoperita. Pe malul lacului va fi construit un ponton, util pentru iubitorii sporturilor nautice. Complexul va fi finalizat la sfarsitul anului 2005", a spus Oltita Iorgulescu.

Vilele vor fi dispuse pe doua siruri, pe loturi individuale de teren cu suprafete variind intre 500 si 680 mp. Loturile vor fi despartite de drumul de acces care va construi axa principala a complexului. Vilele vor avea doua niveluri - parter si etaj mansardat. Suprafetele construite variaza intre 268 si 298 mp. Planurile de constructie prevad terase pentru fiecare incapere.

Fiecare vila va beneficia de un garaj de unul sau doua locuri. Accesul in complex va fi controlat, oferind un plus de intimitate locatarilor.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri