Cel mai mare grup hotelier european, Accor, isi va extinde afacerile in Romania cu inca 15 hoteluri in urmatorii patru ani, a anuntat la Iasi, directorul general pentru Europa de Est, Andre Cantiniaux, transmite NewsIn.
Momentan, Accor detine cinci hoteluri la Bucuresti (Sofitel, IBIS -doua-, Novatel) si la Constanta (IBIS). „Credem foarte mult in potentialul economic al Romaniei. Avem deja opt proiecte pregatite si urmeaza sa le dezvoltam in unele orase din tara”, a declarat Andre Cantiniaux.

Acesta a refuzat sa precizeze ce sume vor fi investite si orasele unde se vor construi hotelurile, insa a subliniat ca efortul financiar al grupului va depinde de terenurile care vor fi achizitionate.

Reprezentantii grupului hotelier au fost prezenti la Iasi pentru a purta o discutie informala cu primarul Gheorghe Nichita asupra potentialului si facilitatilor existente in capitala istorica a Moldovei. Directorul Cantiniaux a mentionat ca la Iasi sunt unele probleme in identificarea unui teren adecvat in zona.

Accor a deschis primul hotel in capitala, respectiv Sofitel in anul 1995. Grupul Accor activeaza in domeniul administrarii hotelurilor prin marcile, Sofitel, Novotel, Ibis, Mercure, Suitehotel, All Seasons, Pearsons, Etap Hotel, Formula 1 si altele. Recent, grupul european a anuntat construirea a inca 180 de hoteluri in China.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri