Niro Investment Group a investit 8,6 milioane de euro pentru renovarea hotelului Grand Hotel de Boulevard, care va fi ianugurat in 2008, a anuntat directorul de imagine al companiei, Ion Badea.
"Restaurarea hotelului, situat la intersectia strazilor Bulevardul Elisabeta si Calea Victoriei din Bucuresti, s-a realizat dupa un proiect si un caiet de sarcini aprobat de Ministerul Culturii, iar pentru lucrarile de reamenajare si abilitare s-a ales un stil modern cu elemente clasice, care sa intregeasca stilul neoclasic al hotelului", a declarat directorul de imagine al Niro Investment Group, Ion Badea.

"Cererea pe piata hotelurilor de patru si cinci stele din Capitala este acoperita aproximativ 70%, ceea ce inseamna ca nu vom avea niciun fel de probleme in a ne atinge targetul privind gradul de ocupare, mai ales daca avem in vedere amplasamentul exceptional al hotelului", a mai precizat Badea.

Grand Hotel de Boulevard va fi clasificat la patru stele si va dispune de 18 apartamente de lux, 39 de camere duble si 9 camere single. La ultimul etaj se va gasi o zona de relaxare si o zona de business, iar la parter vor fi doua restaurante, o zona comerciala si cafenea. De asemenea, hotelul va dispune, la parter, de o sala multifunctionala cu o capacitate de 120 de locuri.

Niro Investment Group este un holding romanesc cu venituri anuale de peste 100 de milioane de euro. Compania a dezvoltat printre altele mai multe proiecte imobiliare, cum ar fi de pilda Central Residential Park. Pe langa aceste investitii, Niro Investment Group mai activeaza in industria bunurilor de larg consum, comert exterior, industria de agrement, industria serviciilor de paza si protectie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri