Compania Continental Hotels si grupul hotelier francez Accor inaugureaza, astazi, al treilea hotel marca Ibis din Romania, dupa ce, luna trecuta, o alta unitate a fost inaugurata la Constanta.

„Investitia s-a ridicat la circa 8,4 milioane de euro la Bucuresti si zece milioane euro la Constanta, inclusiv terenul. Ibis Constanta este primul hotel operat de o companie multinationala in afara Bucurestilor“, a declarat presedintele Continental, Radu Enache.

Marca Ibis este prezenta in Romania din iunie 2001, cand a fost deschis un hotel in Bucuresti, operat in baza unui contract de management semnat de Accor cu Continental Hotels. Noul Ibis Parlament din Capitala, clasificat la trei stele, este amplasat in apropiere de Palatul Parlamentului, avand 161 de camere pe sapte etaje, restaurant de 102 locuri cu bucatarie mediteraneana, sase sali de conferinta, bar, centru de fitness si parcare proprie.

In apropiere de Palatul Parlamentului, v-a fi construit un hotel avand 161 de camere pe sapte etaje

Compania Continental intentioneaza sa construiasca in urmatorii ani cate un hotel Ibis in fiecare oras resedinta de judet, bugetul estimat de investitii ridicandu-se la 32 de milioane de euro pana in 2008. Pentru acest an, compania estimeaza o cifra de afaceri de 23 de milioane de euro.

Compania a incheiat recent un contract cu un consortiu format din BRD Securities, Raiffeisen Capital&Investment si Alpha Finance, in vederea pregatirii listarii la Bursa de Valori Bucuresti, operatiune care ar urma sa aiba loc pana la inceputul lunii iulie