Singurul hotel de gheata din Romania se deschide vineri pentru public

Hotelul de gheata de la Balea Lac, statiune aflata la 2040 metri altitudine, in masivul Fagaras, se deschide publicului incepand de vineri, anunta organizatorii Proiectul de Marketing Turistic „Ice Hotel 2008".

In plus, fata de anul trecut, pe langa cazare, clientii vor putea servi o masa calda in restaurantul din hotelul de gheata.

De vineri, hotelul va functiona intre orele 9.00- 17.00, in regim de muzeu, adica Ice Hotel va putea fi vizitat, oaspetii putand servi un cocktail in pahare de gheata. Pretul unui bilet de intrare va fi de 8 lei, din care 3 lei reprezinta consumatie de la bar. Intre orele 17.00- 20.00, obiectivul va functiona ca restaurant. Cei care doresc sa serveasca cina aici vor putea incerca un meniu special, compus din sapte feluri de mancare si ce costa 229,00. Intre orele 20.00- 24.00, Ice Hotel se va transforma intr-un club de noapte, potrivit NewsIn.

„DJ renumiti vor asigura o ambianta muzicala de calitate si alaturi de diferiti barmani, pregatiti pentru a prepara cele mai sofisticate bauturi, vor „incalzi" atmosfera la cele mai inalte cote din Romania", sustin organizatorii. Intre orele 24.00 si 8.00, Ice Hotel va functiona in regim hotelier. Pentru o noapte de cazare la Ice Hotel, pretul este de 89 lei/persoana.Cei care doresc sa petreaca sarbatoarea Craciunului la hotelul de gheata, oferta speciala de cazare si masa pentru perrioada 21.12.-26.12.2007 este de 229 euro/persoana .

Fiecare camera a hotelului a fost „botezata" cu numele unei planete (Uranus, Marte, Jupiter, Venus, Pluto etc). „Decoratiile interioare si iluminatul sunt astfel gandite incat sa creeze senzatia de imensitate, de spatiu cosmic. De asemenea, restaurantul, barul si coridoarele Ice Hotel beneficiaza de un iluminat deosebit, care pune in valoare frumusetea si puritatea ghetii", se arata intr-un comunicat de presa al organizatorilor.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri