Tour-operatorul Tunisiana Travel estimeaza pentru anul in curs o cifra de afaceri de circa 4,8 milioane de euro, cu 2 milioane de euro mai mult decat cifra de afaceri inregistrata in 2007, a declarat, citat de NewsIn, coordonatorul agentiei Gavril Gui.
"Pentru 2008 estimam o cifra de afaceri de 4,8 milioane de euro si ne propunem sa ne incadram intr-un interval de profitabilitate de 4-7%", a precizat coordonatorul Tunisiana Travel.

Potrivit datelor companiei, profitul inregistrat in 2007 a fost de 7,5% din cifra de afaceri. In 2006, profitul inregistrat de Tunisiana Travel s-a ridicat la 5,2 % din totalul cifrei de afaceri de 1,8 milioane de euro.

Tour-operatorul Tunisiana Travel opereaza numai in Tunisia, oferta cuprinzand sejururi in regim charter cu plecare din Bucuresti si Cluj Napoca, circuite si excursii optionale.

"Clientii agentiei Tunisiana Travel incep sa se indrepte din ce in ce mai mult spre hoteluri clasificate/evaluate superior, 4-5 stele, importanta pretului in decizia de a calatori fiind de cele mai multe ori depasita de calitatea serviciilor si referintele anterioare. Produsele cele mai comercializate sunt sejururile de 7 si 14 nopti pe litoralul estic tunisian, aici intalnindu-se unele dintre cele mai bune plaje de la Marea Mediterana, plaje cu nisip alb fin si intrare lina in mare, ideale mai ales pentru familiile insotite de copii, dar preferate si de cuplurile romantice", a declarat Gavril Gui.

Potrivit datelor agentiei Tunisiana Travel, un sejur de opt zile la un hotel de trei stele poate costa mai putin de 300 de euro, pret care include transportul cu avionul, cazarea, micul dejun si cina, in timp ce daca optezi pentru un hotel de cinic stele, pretul poate fi de 600 de euro. Un pranz intr-un restaurant tunisian costa 4-5 euro, iar intr-un hotel de cinci stele pranzul nu depaseste 10 euro.

"La cerere, putem oferi orice servicii turistice pentru intregul teritoriu al Tunisiei. Preturile pentru sejururile in alte locatii decat cele clasice (statiunile de pe malul Marii Mediterane n.r.) variaza, in functie de durata transferului, hotel, locatia aleasa, intre 300 si 2500 de euro, paleta de optiuni fiind foarte bogata. Cei mai multi turisti opteaza pentru sejururi, o mare parte dintre ei apeland la fata locului la excursiile optionale organizate de reprezentanta noastra in Tunisia", a mai afirmat coordonatorul Tunisiana Travel.

Conform datelot furnizate de agentia de turism, Tunisiana Travel & Trading a fost infiintata in anul 2005.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri