CFR ofera calatorilor doua noi tipuri de abonamente, incepand cu 10 martie 2008, cu reducere de 50%, valabile pe trenurile Inter City si accelerat, au declarat oficialii companiei.
Abonamentul cu numar nelimitat de calatorii, valabil la tren Intercity, clasa a doua, prin care se ofera o reducere de 50% din valoarea unei calatorii obisnuite si din valoarea suplimentului de tren poate fi utilizat si la trenurile de orice rang care circula pe ruta solicitata (rapid, accelerat, personal), fara a permite restituiri de tarife. Cu acest abonament se va putea calatori numai la clasa a doua si nu se va permite rezervarea de locuri, iar pentru calatoria la clasa intai se vor achita integral diferentele tarifare, potrivit comunicatului.

In ceea ce priveste abonamentul cu numar nelimitat de calatorii valabil la trenurile Accelerat, clasa a doua, CFR ofera o reducere de 50% din valoarea unei calatorii obisnuite, iar pentru calatoria cu tren de rang superior (rapid, Intercity) sau la clasa intai se vor achita integral diferentele tarifare.

Abonamentul cu numar nelimitat de calatorii, valabil pe trenurile Rapid, cu o reducere 50% din valoarea unei calatorii cu acest rang de tren ramane in continuare valabil.
Toate tipurile de abonamente CFR Calatori se elibereaza pentru o distanta de pana la 300 km.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri