Productivitatea este principala tinta a celor care calatoresc in interes de afaceri. De aceea, acestia cer hotelierilor conectivitate la Internet de mare viteza, potrivit unui studiu efectuat de Sommers Market Research.
84% dintre oamenii de afaceri care calatoresc in interes de serviciu isi doresc cazari in hoteluri care sa le permita sa faca la fel de multe lucruri benefice muncii lor, ca si la sediul firmelor la care lucreaza.

78% dintre afaceristii care calatoresc vor sa fie la fel de productivi precum sunt si atunci cand se afla la biroul companiei la care lucreaza, releva studiul.

Mai mult decat atat, 50% dintre respondenti afirma ca raman in urma cu sarcinile de lucru in timp ce calatoresc, fapt ce le afecteaza productivitatea, editeaza eMarketer.

Drept urmare, oamenii de afaceri care calatoresc prefera hotelurile dotate, care sa le indeplineasca cerintele.

Mai mult de 80% dintre chestionati au declarat ca aleg hotelurile tip business, care sunt actualizate cu ultimele standarde tehnologice, pentru ca acestia sa poata lucra eficient, reiese din cercetarea efectuata.

O treime dintre intervievati au spus ca prefera sa conduca cu 30 de mile mai mult decat este nevoie, doar pentru a fi cazati la un hotel unde sa aiba acces gratuit la Internet de mare viteza.

De asemenea, 81% dintre afaceristi considera ca respectivele camere de oaspeti din hotelurile la care vor sa fie cazati, trebuie sa arate exact ce cele de acasa.

Comparativ, 7,4 milioane de americani declara ca prefera sa beneficieze in calatoriile lor de acelasi confort de care au parte acasa, conform studiului organizat de Sterling Brands, in decembrie 2006.

Cercetarea acestora s-a desfasurat online, pe un esantion de 400 de americani cu varsta cuprinsa intre 25 si 55 de ani, care se cazasera pe parcursul ultimului an de mai mult de trei ori la un hotel, in timpul calatoriilor, scriu cei de la Business Wire.

Datorita cerintelor potentialilor clienti, cei de la Hyatt Place le ofera acestora camere aranjate dupa gustul propriu si tehnologie performanta, de ultima ora – Wi-Fi gratuit atat in camerele destinate afaceristilor cazati, dar si in spatiile publice ale hotelului.

Global Hyatt Corporation, unul din cele mai mari lanturi hoteliere din lume, le ofera calatorilor aproximativ 730 de hoteluri ( cu circa 140.000 de camere de hotel), in mai mult de 45 de tari.

Impreuna cu cei de la Hyatt Corporation, Sommers Marketing Research a organizat un chestionar online, in februarie 2008, la care au participat 1.000 de oameni de afaceri americani, care au stat cel putin o data intr-un hotel, in timpul calatoriilor de afaceri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri