Peste 60 de caiete de sarcini au fost cumparate de agentii economici pentru a participa la licitatia publica pentru incherierea a noua sectoare de plaja, cele mai cautate sectoare fiind cele din statiunea Mamaia, potrivit NewsIn.

Seful Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral Constanta, Gheorghe Babu, a declarat, vineri, ca termenul limita de depunere a caietelor de sarcini este 25 martie.

Timp de trei zile are loc licitatia publica pentru cele noua sectoare de plaja din Mamaia, Navodari, cordonul litoral Eforie Sud-Eforie Nord, Olimp si Venus, fiind vorba de portiuni care nu au mai fost inchiriate pana in prezent sau de zone care au revenit in administrarea DADL, dupa ce au fost reziliate contractele cu operatorii pentru neplata datoriilor.

64 de caiete de sarcini au fost achizitionate de catre agentii economici, iar cel mai mare interes este pentru sectoarele de plaja din statiunea Mamaia.

Potrivit lui Gheorghe Babu, operatorii de plaja sunt obligati sa intretina curatenia si sa amenajeze grupuri sanitare si dusuri, dar de cele mai multe ori si autoritatile locale trebuie sa ofere facilitati prin racordarea la utilitati.

El a mai declarat ca in aceasta vara, operatorii care nu respecta prevederile contractuale vor fi sanctionati drastic, iar turistii vor avea la dispozitie o linie telefonica gratuita unde vor putea face reclamatii referitoare la conditiile de pe plaje.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
USR: Firea, sa suspende achizitia de motociclete destinate Politiei