Agentia de turism Alto Tours vizeaza afaceri de 10 mil. euro in 2008

Agentia de turism Alto Tours estimeaza anul acesta o cifra de afaceri de peste zece milioane euro, similara nivelului din 2007, vizand ca 10-15% din valoarea afacerilor sa provina din serviciile turistice de vacanta, a declarat directorul general al companiei, Florin Tancu.

"Pana acum ne-am concentrat pe turismul de business, de afaceri, dar anul acesta ne-am propus sa ne facem mult mai simtita prezenta si pe piata turismului de vacanta. Aceste ultime servicii aduc in prezent circa 5% din cifra anuala de afaceri, dar speram sa creasca pana la 15% in 2008 cand vizam afaceri totale de zece milioane euro" a declarat Florin Tancu, citat de NewsIn.

Potrivit lui Tancu, piata serviciilor turistice de business din Romania a avut in 2007 o valoare de circa 200 milioane euro, in momentul de fata existand doar cinci-sapte agentii de turism care ofera servicii exclusiv pe acest segment.

Alto Tours a dezvoltat recent un parteneriat cu o companie aeriana spaniola, Clickair, in vederea dezvoltarii unor pachete turistice. Clickair opereaza zilnic zboruri pe ruta Bucuresti-Barcelona si intentioneaza ca pana la finele lui 2008 sa detina o flota de 30 de aeronave Airbus.

Alto Tours activeaza de zece ani pe piata turistica din Romania, fiind infiintata in 1998. Compania are in prezent 22 de clienti, iar din 2004 este reprezentantul in Romania al grupului Radius Travel, cu sediul in Washington.

Compania de tursim global Radius este numarul doi la nivel mondial, avand 86 de agentii membre, in peste 70 de tari. Fiecare agentie este partener egal si detine o singura actiune pentru a se preintampina monopolul. Grupul ofera peste 6.000 de locatii de calatorie si are circa 20.000 angajati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri