Conducerea Aeroportului Sibiu se afla in negocieri cu mai multe companii low-cost romanesti si straine, care urmeaza sa opereze curse de la Sibiu, dupa ce lucrarile de modernizare la aeroport vor fi finalizate, a declarat primarul Klaus Johannis.

“Exista negocieri cu mai multe companii si este posibil chiar de anul acesta ca ele sa efectueze curse. Se va discuta insa in amanunt in momentul in care lucrarile de modernizare ale aeroportului vor fi finalizate, lucru care este programat pentru finalul lunii mai 2008”, a spus Johannis. Acesta a adaugat ca in circa 3-4 ani Aeroportul din Sibiu va ajunge sa functioneze la capacitate maxima.

Presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Martin Bottesch a spus ca una din companiile low-cost, care urmeaza sa opereze la Sibiu este irlandeza. “Dupa terminarea pistei, veroportul va suporta din punct de vedere tehnic aeronave mai mari”, a completat Bottesch.

Conform datelor oferite de CJ, numarul persoanelor care au tranzitat aeroportul Sibiu aproape s-a dublat in 2007 fata de anii precedenti, de la 70.000 la aproximativ 150.000 la finalul anului trecut.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Cele mai noi zboruri: Unde pot calatori romanii in 2020
Setari Cookie-uri