Best Western Romania si-a bugetat pentru acest an afaceri de pana la 15 milioane de euro, urmand ca pana la sfarsitul anului sa detina 12 hoteluri operate independent, au declarat oficialii grupului.

“Pentru 2008 estimam o cifra de afaceri de 12-15 milioane de euro, o crestere cu 15-20% fata de anul trecut si un grad de ocupare mediu de 65-70%, in special in locatiile urbane”, a declarat, pentru Wall-Street, Malin Malineanu, development coordinator Best Western in Romania.

Acesta a mai declarat ca “am semnat acorduri cu inca trei hoteluri Best Western”, numarul unitatilor operate prin afiliere, sub brandul Best Western, ajungand la 12 unitati in vara acestui an, dupa adaugarea in portofoliu a celor trei hoteluri din Baia Mare, Zalau si Hunedoara.

Best Western International este un nume de referinta in industria hoteliera mondiala, cu 4.000 de locatii raspandite in peste 80 de tari, ce confera lantului Best Western un renume fara egal. In Romania, Best Western detine in prezent o retea de noua hoteluri afiliate, operate independent si aflate in proprietate privata.

Pe piata locala mai sunt prezente lanturile internationale Ramada, Golden Tulip si lanturile autohtone Unita Turism si Continental.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Setari Cookie-uri