De asemenea, in urma introducerii acestei noi curse, orarul de zbor pentru cursa Bucuresti - Köln si retur sufera mici modificari la decolarea si aterizarea din Bucuresti, s-a precizat in comunicat.

Flota Blue Air este constituita in prezent din cinci aeronave moderne, trei Boeing 737 serie 300, doua avand capacitate de 144 locuri, iar una de 136 locuri, si doua Boeing 737 – 400 cu o capacitate de 167, respectiv 162 locuri. Blue Air va incepe operarea a doua avioane Boeing 737 – 800 in a doua parte a anului 2008, in baza unui contract de inchiriere de aeronave incheiat cu compania CIT Aerospace International.

Operatorul aerian Blue Air a intodus din 12 martie singura cursa interna pe relatia Bucuresti – Arad – Bucuresti, fiind efectuate cinci zboruri pe saptamana. Reprezentantii companiei au sustinut ca estimeaza ca pana la sfarsitul acestui an, pe aceasta ruta, sa fie transportati peste 24.000 de pasageri.

De asemenea, Blue Air a introdus din 30 martie o noua frecventa pentru destinatia Barcelona, cu plecare din Bucuresti si Arad, in fiecare zi de marti.
Compania si-a inceput activitatea in data de 13 decembrie 2004 si este autorizata sa efectueze zboruri regulate interne si internationale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere, zboruri internationale de pasageri de tip charter si transporturi cargo.