Compania imobiliara Regatta a anuntat construirea unui ansamblu rezidential, de 180 de vile, intre soseaua Pipera Tunari si Mobexpert, la numai 15 minute departare de Parcul Herastrau.

Lucrarile de constructie au inceput recent, termenul de finalizare fiind planificat pentru sfarsitul anului 2006.

Complexul contine patru tipuri de vile. Cea mai mare va avea o suprafata desfasurata de 371 metri patrati si va putea fi cumparata la un pret de 225.000 de euro.

La polul opus se afla o vila cu o suprafata desfasurata de 140 de metri patrati si un pret de 93.000 de euro.

Imobilele vor avea o structura de rezistenta si plansee din beton armat, zidaria din caramida eficienta (25 de centrimetri grosime), termosistem de 5 centrimetri grosime, ferestre din PVC Deceunick cu geam clar Saint-Gobain, acoperis din tigla Bramac sau tabla Lindab, gresie si faianta importate din Spania, centrala termica cu radiatoare din otel, parchet laminat.

Complexul ofera servicii integrate, precum gradinita si spatiu comercial. De asemenea, pune la dispozitia beneficiarilor patru piscine, trei terenuri de sport si patru locuri de joaca pentru copii, a declarat Sorin Lacusta, senior real estate broker in cadrul Departamentului Vanzari Rezidentiale, Regatta.

Locuintele ofera avantaje pe care centrul orasului nu le poate oferi. Aici poluarea este redusa, peisajul este deosebit, linistea te inconjoara si te poti detasa dupa o zi de munca. De asemenea, in centru preturile sunt foarte mari si ofertele foarte putine. Sa achizitionezi o casa veche si s-o reconditionezi costa mai mult decat construirea unei noi locuinte, a subliniat Lacusta.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Unde poti cumpara birouri de clasa A la pret de apartament in Capitala
Setari Cookie-uri