Aeroportul din sudul Capitalei ar putea fi construit langa Adunatii Copaceni

Aeroportul din sudul Capitalei ar putea fi construit spre Adunatii Copaceni, la aproximativ doi kilometri de centura localitatii, a declarat ministrul Transporturilor, Ludovic Orban.

"Cel mai probabil, aeroportul va fi construit spre Adunatii Copaceni, la aproximativ doi kilometri de centura, cum se vine dinspre Bucuresti, pe partea dreapta", a precizat ministrul. Potrivit acestuia, constructia aeroportului in sudul Bucurestiului se va finaliza in maxim doi ani.

Proiectul pentru Aeroportul din sudul Bucurestiului a fost demarat recent de Ministerul Transporturilor, dar nu se stabilise locatia.

In luna martie, Ludovic Orban a declarat ca locatia aeroportului care urmeaza sa fie construit in sudul Capitalei va fi stabilita in cel mult trei luni, intrucat exista un studiu de fezabilitate mai vechi ce va fi reactualizat. Ministrul a mentionat la acea vreme ca exista mai mult variante ale acestui proiect.

La jumatatea lunii februarie, ministrul transporturilor declara ca, dupa finalizarea studiului de fezabilitate, va fi introdusa o Hotarare de Guvern pentru a include acest proiect in bugetul pe anul 2009.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri