Lantul hotelier low-cost Easy Hotel intra pe piata din Bulgaria dupa o investitie de 1,5 mil. euro

Lantul hotelier britanic low-cost "Easy Hotel", parte a companiei Easy Group, va intra anul acesta pe piata din Bulgaria dupa o investitie de 1,5 mil. euro in prima unitate hoteliera a grupului in aceasta tara, potrivit Dnevnik.

Britanicii au francizat compania bulgara E.Hotel AD pentru a putea intra astfel pe piata hoteliera din tara vecina. In aceste conditii, primul Easy Hotel va fi construit in Sofia, pe bulevardul Todor Alexandrov, si va avea cel putin 56 de camere.

Compania a demarat deja lucrarile la hotelul low-cost cu 56 de camere, iar teremenul de finalizare este stabilit pentru finalul acestui an, primii clienti urmand a fi cazati in anul 2009. Potrivit reprezentantilor companiei toate rezervarile vor fi facute prin sistemul online.

Contractul de franciza cu E.Hotel AD are ca termen o perioada de 20 de ani. Rumen Parvanov, reprezentantul E.Hotel a declarat ca Easy Group nu se va opri aici, iar in prezent exista deja faza de proiect alte doua oteluri care urmeaza a fi construite in Sofia in urmatorii cinci ani.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Fluxul în punctul de frontieră Kulata - Promachonas se desfășoară normal
Setari Cookie-uri