Lantul hotelier britanic low-cost "Easy Hotel", parte a companiei Easy Group, va intra anul acesta pe piata din Bulgaria dupa o investitie de 1,5 mil. euro in prima unitate hoteliera a grupului in aceasta tara, potrivit Dnevnik.
Britanicii au francizat compania bulgara E.Hotel AD pentru a putea intra astfel pe piata hoteliera din tara vecina. In aceste conditii, primul Easy Hotel va fi construit in Sofia, pe bulevardul Todor Alexandrov, si va avea cel putin 56 de camere.

Compania a demarat deja lucrarile la hotelul low-cost cu 56 de camere, iar teremenul de finalizare este stabilit pentru finalul acestui an, primii clienti urmand a fi cazati in anul 2009. Potrivit reprezentantilor companiei toate rezervarile vor fi facute prin sistemul online.

Contractul de franciza cu E.Hotel AD are ca termen o perioada de 20 de ani. Rumen Parvanov, reprezentantul E.Hotel a declarat ca Easy Group nu se va opri aici, iar in prezent exista deja faza de proiect alte doua oteluri care urmeaza a fi construite in Sofia in urmatorii cinci ani.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri