EURO 2008 a ridicat vanzarile agentiei de turism Perfect Tour cu 0,66% pentru cele peste 150 de pachete destinate evenimentului sportiv primind-se solicitari inca din luna decembrie 2007, au declarat reprezentantii operatorului din turism.
Pentru 2.500 de euro, sustinatorii echipei nationale au beneficiat de un pachet care cuprinde bilete la cele trei meciuri pe care Romania le disputa in Elvetia, precum si sejur de 11 nopti si tururi de oras, cu excursii incluse.

Al doilea tip de pachet a cuprins sejur de trei nopti si bilet la unul din meciuri, acesta putand fi achizitionat cu 1.200 de euro.

Nationala Romaniei a fost incurajata de peste 8.000 de suporteri la partida cu Franta, alte cateva sute de fani fiind prezenti la antrenamentele deschise programate de selectionerul Victor Piturca in Elvetia.

Romania se afla in Grupa C a Campionatului European, alaturi de Olanda, Italia si Franta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri