Flynova, divizia din Romania a grupului Novatours, cel mai mare tour operator din statele baltice, mizeaza in acest sezon pe Turcia, lansand oferta speciala „Weekend in Antalya”. Aproximativ 80% din veniturile agentiei, estimate in acest an la 10 milioane de euro, vor fi generate de orasele litorale ale Turciei, au spus reprezentantii Flynova.
Bazandu-se pe puterea de cumparare scazuta a romanilor la achizitionarea unui pachet turistic complet, chiar si de scurta durata, reprezentantii Flynova au lansat noi oferte de vara cu destinatia Turcia, la hoteluri de la doua pana la cinci stele, in regim de demipensiune si all inclusive, cu preturi incepand de la 251 de euro/persoana. Pretul unui weekend intr-un hotel de cinci stele all-inclusive va porni de la 399 de euro/persoana, iar copiii vor beneficia de pretul preferential de 99 de euro.

„Aceasta oferta este destinata in special clientilor care, din diverse motive, nu isi pot permite sa plece in vacanta mai mult de cateva zile si care nu au la dispozitie decat varianta unei mini-vacante la Marea Neagra. Noi le propunem sa isi incarce bateriile intr-un loc minunat, asa cum este Antalya, unde pot beneficia de cele mai bune servicii la preturi mai mici decat cele practicate pe litoralul romanesc. Avand in vedere faptul ca numai cazarea la un hotel de cinci stele pe litoralul romanesc poate costa in aceasta perioada peste 500 euro/persoana pentru trei nopti, credem ca oferta noastra, abia lansata, se va bucura de succes”, a declarat Raimondas Useckas, CEO Flynova.

Flynova si-a inceput activitatea in 2008, prin lansarea ofertelor pentru vacanta de vara, urmarind o cota de piata de cel mult 10% in primul an de activitate. Compania vizeaza pentru anul in curs atragerea unui numar de 20.000 de clienti, cifra de afaceri estimata fiind de 10 milioane de euro. “Dorim ca anul viitor sa dublam numarul turistilor care vor beneficia de serviciile Flynova. Obiectivul nostru pe termen lung este de a fi recunoscuti ca furnizor de servicii de calitate si de a introduce in paleta de destinatii locuri exotice”, a mai spus Raimondas Useckas.

Flynova propune in acest sezon vacante in Turcia si Grecia, urmand ca in sezonul de iarna sa fie introduse noi destinatii. Flynova face parte din Grupul Novatours, lider al tour operatorilor in tarile baltice, cu aproximativ 180.000 de turisti deserviti in 2007 si cu o cifra de afaceri de 111,4 milioane de euro. In 2008, Novatours mizeaza pe o cifra de afaceri de 151 milioane de euro, in crestere cu 35%, si un numar de peste 265.000 de clienti la nivelul grupului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri