Clasificat in prezent la 3 stele, Complexul Ocna Sibiului Strand, care se intinde pe doua hectare si cuprinde un hotel, restaurant cu 200 de locuri si trei bazine cu apa sarata – se va extinde cu inca o aripa a hotelului, urmand ca numarul de camere sa creasca de la 26 la 38.

„In acest moment restaurantul este gata, iar pana la sfarsitul anului speram sa finalizam piscina interioara. Aici va fi un bazin cu apa sarata, si alte doua, cu apa calda si rece, dusuri si doua saune, una umeda si una uscata. In acest fel vom putea sa ne extindem activitatea si in sezonul rece, pentru ca in prezent avem activitate doar doua luni pe an”, a spus Tolciu, citat de NewsIn.

Potrivit patronului de la Ocna Sibiului Strand, turistii care vor veni aici vor beneficia si de baza de tratament.
Printre bolile care pot fi tratate la Complexul Ocna Sibiului Strand se regasesc reumatismul si afectiunile ginecologice.

Citeste si:

Problema cea mai mare insa este ca Ocna Sibiului este o statiune „moarta” din punct de vedere al distractiilor. „Daca ploua, omul chiar nu are ce sa faca aici. Exista mai multe proiecte aprobate pentru primirea de bani din fonduri europene, cu care speram sa se poata realiza mai multe, astfel incat sa creasca intreaga statiune. Este si pacat sa stea in paragina, pentru ca zona are un potential foarte mare”, a adaugat Tolciu.

Chiar daca sezonul estival a inceput de mai bine de o luna, Emil Tolciu spune ca abia incepand de la jumatatea lunii iulie complexul va avea activitate la intensitate maxima.

„Cam intre 15 iulie si 25 august sunt cele mai multe cereri de cazare. In principal clientii nostri sunt turisti germani, care vin la tratament”, a explicat Emil Tolciu.