Statiunea Ocna Sibiului va avea, pana la sfarsitul anului viitor, primul complex de 5 stele, urmand ca acesta sa fie functional si pe timpul iernii, in urma unei investitii de peste un milion de euro, a declarat proprietarul Complexului Ocna Sibiului Strand Emil Tolciu.
Clasificat in prezent la 3 stele, Complexul Ocna Sibiului Strand, care se intinde pe doua hectare si cuprinde un hotel, restaurant cu 200 de locuri si trei bazine cu apa sarata – se va extinde cu inca o aripa a hotelului, urmand ca numarul de camere sa creasca de la 26 la 38.

„In acest moment restaurantul este gata, iar pana la sfarsitul anului speram sa finalizam piscina interioara. Aici va fi un bazin cu apa sarata, si alte doua, cu apa calda si rece, dusuri si doua saune, una umeda si una uscata. In acest fel vom putea sa ne extindem activitatea si in sezonul rece, pentru ca in prezent avem activitate doar doua luni pe an”, a spus Tolciu, citat de NewsIn.

Potrivit patronului de la Ocna Sibiului Strand, turistii care vor veni aici vor beneficia si de baza de tratament.
Printre bolile care pot fi tratate la Complexul Ocna Sibiului Strand se regasesc reumatismul si afectiunile ginecologice.

Problema cea mai mare insa este ca Ocna Sibiului este o statiune „moarta” din punct de vedere al distractiilor. „Daca ploua, omul chiar nu are ce sa faca aici. Exista mai multe proiecte aprobate pentru primirea de bani din fonduri europene, cu care speram sa se poata realiza mai multe, astfel incat sa creasca intreaga statiune. Este si pacat sa stea in paragina, pentru ca zona are un potential foarte mare”, a adaugat Tolciu.

Chiar daca sezonul estival a inceput de mai bine de o luna, Emil Tolciu spune ca abia incepand de la jumatatea lunii iulie complexul va avea activitate la intensitate maxima.

„Cam intre 15 iulie si 25 august sunt cele mai multe cereri de cazare. In principal clientii nostri sunt turisti germani, care vin la tratament”, a explicat Emil Tolciu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri