Compania aeriana low-cost Ryanair isi anuleaza cursele pe relatia Arad – Milano (Bergamo), ultimul zbor fiind programat pentru ziua de joi, iar Aeroportul din Arad a somat operatorul aerian sa-si plateasca datoriile restante, in valoare de 17.000 euro, relateaza NewsIn.
Conducerea Ryanair a anuntat ca renunta sa mai opereze pe Aeroportul din Arad, incepand cu data de 31 iulie, deoarece Consiliul Judetean (CJ), in subordinea caruia se afla aeroportul, nu si-ar fi respectat angajamentele asumate.

Potrivit vicepresedintelui Consiliului Judetean Arad, Iosif Matula, operatorul aerian a conditionat mentinerea curselor Arad - Milano (Bergamo) de plata unei sume de 150.000 de euro catre companie, din partea CJ Arad, in baza unui contract de publicitate, autoritatile judetene nefiind insa de acord.

Directorul Aeroportului Arad, Dan Balacel, a declarat ca Ryanair a achitat 32.000 euro din taxele aeroportuare, dar mai are de plata inca 17.000 euro. „Noi le-am facut o somatie de plata, pentru achitarea diferentei. Ultimul termenul este 31 iulie 2008 si asteptam sa primim banii“, a precizat Dan Balacel. Avionul care va efectua ultima cursa pe relatia Arad - Milano (Bergamo) va decola de pe aeroportul aradean joi, la ora 21.10.

Compania aeriana Ryanair, considerata numarul unu in Europa pe segmentul low-cost, a inaugurat, la data de 1 aprilie, prima ruta spre Romania, operand trei curse saptamanale pe relatia Milano (Bergamo) - Arad, cu avioane noi Boeing 737-800, care pot transporta 189 pasageri. Directorul Aeroportului Arad a mai spus ca incepand din aceasta toamna, compania aeriana Blue Air va opera o cursa pe relatia Arad - Treviso Venetia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri