Primaria Constanta (PMC) va incepe lucrarile la constructia Teleschiului Nautic pe lacul Siutghiol in primavara anului viitor, insa, in ce priveste Oraselul Lacustru, inceperea lucrarilor mai depinde de depasirea un hop legislativ, a declarat Ani Merla, reprezentantul Primariei.
"Saptamana acesta a fost demarata procedura de emitere a avizului de mediu pentru constructia Oraselului Lacustru si a sistemului de teleschi pe lacul Siutghiol, iar peste circa doua saptamani Agentia Regionala de Mediu Galati ne va transmite avizul", a precizat directorul Directiei Programe si Dezvoltare din Primaria Constanta, Ani Merla, citat de NewsIn.

Potrivit acesteia, lucrarile pentru constructia Teleschiului vor incepe in primavara anului viitor, "dar pentru Oraselul Lacustru va fi necesara emiterea unei Hotarari de Guvern care sa permita achizitia luciului de apa a lacului Siutghiol, iar acest lucru ar putea intarzia destul de mult inceperea lucrarilor", a subliniat reprezenatantul Primariei Constanta.

Investitia in proiectul teleschiului se ridica un milion euro si va fi finantata de Primarie in leasing. Teleschiul va avea o lungime de 800 de metri si va fi amplasat pe lac, in apropierea intrarii dinspre oras in statiunea Mamaia.

Oraselul Lacustru, proiect in valoare de 30 milioane euro, presupune construirea unei insule pe piloni pe lacul Siutghiol din Constanta. Insula, care va avea o suprafata totala de 3-4 hectare va fi construita la aproximativ 500 metri de malul lacului Siutghiol si va fi strabatuta de canale. Locatiile pentru cluburi, baruri, discoteci, restaurante, taverne, terase si marina amenajata ii vor atribui insulei numele de "Oraselul Lacustru".
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri