„Vom schimba numele din Vila Paltinul in Cabana Paltinul. Prin modernizarile facute si noul corp aproape terminat, clasificarea va creste de la doua la trei stele, iar serviciile vor fi si mai bune”, a explicat Marius Olariu. Conform managerului, deschiderea oficiala a cabanei Paltinul va avea loc luna viitoare, cand totul va fi gata.

„Lucrarile de amploare sunt finalizate. Acum se lucreaza la interior si finisaje. Probabil ca in cea de a doua jumatate a lunii septembrie vom face receptia oficiala la aceasta locatie”, a mai explicat Olariu.

Acesta a adaugat ca investitia finala la vila este de un milion de lei, iar banii au provenit din credite luate pe societate si din fonduri SAPARD.

Cabana Paltinul va avea 12 camere noi in plus, dotate cu jacuzzi, va avea o terasa acoperita, parcare proprie pentru turistii cazati, un garaj pentru ATV-urile, care se vor putea inchiria de la receptie, internet si televiziune digitala prin satelit, precum si o sala de conferinte si un restaurant modern. Din iarna viitoare in apropierea acesteia va functiona si o partie de schi noua dotata cu baby-lift. In total, cabana va avea 20 camere.