O aeronava Tarom, cu 92 de pasageri, s-a intors pe Otopeni

Aeronava Tarom R0341 care efectua o cursa spre Viena avand 92 de pasageri la bord a revenit dupa 20 de minute de la decolare pe aeroportul Otopeni din cauza unei defectiuni la sistemul de presurizare, au anuntat reprezentantii companiei Tarom.

O aeronava a companiei Tarom, cu numarul de zbor RO341, care a decolat in jurul orei 8.50 de pe Otopeni si efectua cursa spre Viena, a fost nevoita sa se intoarca pe Aeroportul Henri Coanda, la aproximativ 20 de minute de la decolare, in vederea efectuarii unui control tehnic suplimentar la sistemul de presurizare.

In urma interventiei echipei tehnice Tarom, dupa ce aeronava a ajuns fara probleme la sol, s-a constat o defectiune minora la una dintre valvele care controleaza presurizarea, lucru care nu ar pune nici un moment in pericol siguranta pasagerilor.

" Aeronava transporta un numar de 92 de pasageri care nu au fost afectati din punct de vedere al sigurantei zborului, singurul inconvenient pentru care compania Tarom isi cere scuze este intarzierea de o ora si 20 de minute" a declarat purtatorul de cuvant al companiei Tarom, Madalin Tudor, informeaza NewsIn.

Cu toate acestea, insa, avand in vedere faptul ca siguranta pasagerilor nostri este pe primul loc in politica de calitate a Tarom, comandantul aeronavei a preferat sa se intoarca pe aeroportul de unde decolase. Zborul a fost reluat dupa 30 de minute de la revizia suplimentara.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Grecia își redeschide aeroporturile pentru Regatul Unit al Marii Britanii
Setari Cookie-uri