Incepand din 26 Octombrie 2008, compania romaneasca cu tarife scazute, Blue Air, inaugureaza prima cursa care se desfasoara in afara teritoriului Romaniei: in premiera, pasagerii operatorului aerian low-cost pot calatori pe noua ruta, Bruxelles – Londra si retur.
Prin introducerea acestei noi rute, Blue Air isi consolideaza pozitia pe piata europeana, oferind o solutie eficienta pe traseul Bucuresti – Bruxelles – Londra. Mai mult de atat, introducerea acestei noi curse are menirea de a diversifica conexiunile de care calatorii beneficiaza. Astfel ei pot opta pentru zboruri tur-retur Bucuresti – Bruxelles, Bucuresti - Londra (via Bruxelles) sau Bruxelles – Londra.

„Prin lansarea acestei rute, Blue Air concretizeaza o oportunitate excelenta, raspunzand solicitarilor propriilor pasageri care doreau sa calatoreasca intre cele trei capitale europene, atat in scopuri turistice, cat si de business. Dar dupa cresterea noastra din ultimii 3 ani si pe masura ce ne pregatim sa depasim pragul de aproximativ 2.800.000 de pasageri transportati pana la finele acestui an, aceasta dinamica este absolut naturala”, declara Directorul de Marketing al Blue Air, Florentina Ivan.

Biletele pentru cursa Bruxelles – Londra si retur sunt disponibile pe site-ul Blue Air, la agentiile companiei sau prin Call Center incepand cu 5 septembrie 2008. Blue Air a transportat in anul 2007 peste 900.000 de pasageri, ceea ce reprezinta o dublare a traficului fata de 2006.

In 2005, compania transportase peste 240.000 de pasageri. Gradul de ocupare a atins 83% anul trecut, in crestere considerabila fata de cele 77 de procente din 2006.

Pentru acest an, Blue Air anticipeaza un total de 1.200.000 de calatori si un grad de ocupare de 83 de procente. In ceea ce priveste indicatorii economici, Blue Air a inregistrat o cifra de afaceri de peste 95 de milioane de euro in 2007 si estimeaza 120 de milioane pentru 2008.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri