Gabriela Rotariu Bergeron este noua Directoare de Vinzari si Marketing a Hotelului InterContinental Bucuresti. Ea si-a inceput activitatea in aceasta luna, inlocuind-o in functie pe Nicoleta Marin Paraschiv.

Gabriela Rotariu Bergeron are o experienta de aproape sapte ani in vanzari in domeniul hotelier, din care ultimii doi ani a ocupat postul de Director de Vanzari si Marketing la Hotel Sofitel.

Gabriela este absolventa unui MBA in Marketing (Canadian MBA Program, ASE) si a unui master in limbi straine la Universitatea Bucuresti.

Intercontinental Romania a afisat la finalul primelor trei luni ale acestui an o pierdere de 2,32 milioane lei, in contextul in care cheltuielile companiei au crescut in primul trimestru cu 35,34% fata de perioada similara a anului trecut.

Compania are un capital social de 83,35 milioane lei, divizat in 833,54 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei. Principalii actionari ai companiei sunt RHIC Holdings SA cu 49,12% din capitalul social si Lido SA cu 11,89%.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
BREAKING| A picat sistemul de check-in la OTOPENI
Setari Cookie-uri