Flynova, reprezentanta din Romania a grupului Novatours, va miza in aceasta iarna pe destinatii in Austria, prin parteneriat cu TUI Incoming alps&cities, au anuntat reprezentantii companiei.
„Am decis sa oferim vacante in Austria impreuna cu partenerul TUI Incoming alps&cities. Consideram ca astfel vom putea asigura un raport optim calitate/pret pentru iubitorii sporturilor de iarna care vor alege serviciile oferite de Flynova”, a declarat Raimondas Useckas (foto), director executiv Flynova.

Oferta cuprinde vacante in statiuni populare ca Innsbruck, Ischgl, Mayrhofen, Solden, Zell am See – Kaprun si Saalbach, la preturi incepand cu 229 Euro, pentru un sejur de 7 zile care include cazare si mic dejun la unul din cele 54 de hoteluri disponibile sau pensiuni de 3 si 4 stele. Optional, se va putea opta si pentru transport de la aeroportul din Munchen pana la destinatie, la preturi incepand cu 39 euro/persoana.

Useckas estimeaza ca noile oferte vor atrage 4.000 de turisti romani, pe masura ce numarul de destinatii va creste. Compania va pastra cele mai profitabile pachete de vacanta, in Turcia si Grecia, completand oferta cu circuite in Egipt (Hurghada si Sharm-El-Sheikh), Israel, Iordania, Siria si croziere pe Nil. De asemenea, compania va oferi, exclusiv, pachete de vacanta pentru familii, in statiunea Madinat Makadi din Egipt.

Flynova a raportat, pana in septembrie anul curent, incasari de 2,1 milioane de euro si un numar de 4.400 de clienti care au ales pentru sezonul de vara destinatiile propuse de companie: Turcia, Egipt, Tunisia sau Grecia.

“In acest an vom ajunge la o cifra de 4 milioane de euro, din care 2,5 milioane de euro in sezonul de iarna, care va continua si in 2009”, spunea anterior Useckas.

Flynova desfasoara in prezent parteneriate cu 250 de agentii de turism din toata tara, reteaua incluzand Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova, Iasi, Piatra Neamt, Sibiu, Suceava.

Novatours a fost infiintata in decembrie 1999 in Lituania (Novaturas), extinzandu-se ulterior in Letonia si Estonia. Din 2004 este lider al tour operatorilor in toate tarile baltice, cu aproximativ 118.000 de turisti numai in 2007 si cu o cifra de afaceri de 111,4 milioane de Euro. In 2007, compania a inregistrat o crestere a numarului de turisti cu 63% fata de anul precedent.

In 2008, Novatours mizeaza pe o cifra de afaceri de 151 milioane de euro, in crestere cu 35%, si un numar de peste 265.000 de clienti la nivelul grupului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri