La doar 30 de kilometri de Cagliari, capitala Sardiniei, intr-o padure de eucalipti aflata la doar 100 de metri de Marea Mediterana, se gaseste un cartier de vile de lux gata pentru inchiriat turistilor. Ele sunt ideale pentru un concediu impreuna cu familia si prietenii. In vila Solanas, de pilda, 6 cupluri se pot caza intr-o superba resedinta, cu toate dotarile necesare, pentru 58 de euro de persoana. Vila este noua, construita in 2004, are nu mai putin de sase dormitoare, doua camere de zi, patru bai si doua bucatarii. Vila este practic impartita in doua, fiecare parte avand cate trei dormitoare si doua bai, plus camerele de zi. In fata casei veti avea o gradina splendida cu flori si propria parcare. Intregul spatiu este de peste 3.000 de metri patrati. Vila are vedere la mare, garaj si o curte dotata cu gratar si teren de sport. Casa este construita pe doua niveluri, fiecare avand intrari separate. Va puteti aproviziona de la cele 3 supermarketuri care se afla la 500 de metri de resedinta. Tot aici se mai gasesc 3 restaurante, o pizzerie, o discoteca, benzinarie, intr-un cuvant tot ce aveti nevoie pentru a va simti ca acasa. Pe plaja aveti posibilitatea practicarii sporturilor nautice, surfing, croaziera cu vaporasul, hidrobiciclete sau sky-jet. Pretul sejurului variaza in functie de perioada, astfel: de pe data de 23 iulie pana pe 29, costa 700 de euro. Pretul creste cu 150 de euro pentru urmatoarele perioade, pana la 1.150 de euro pentru perioada 13 august - 19 august. De pe 20 august si pana in septembrie, preturile scad, in perioada 17 - 24 septembrie ajungand la doar 458 de euro. Atunci cand semnati contractul de inchiriere, va trebui sa platiti 100 de euro garantie, bani pe care, daca nu veti provoca daune materiale, ii veti primi inapoi la sfarsitul sejurului. Puteti ajunge aici cu masina personala, cu avionul pana pe aeroportul din Cagliari sau cu autocarul. Daca ati ajuns in Cagliari, doua autobuze circula zilnic pe ruta Cagliari-Solanas. Proprietarii nu admit accesul in vila cu animale.

* Aveti posibilitatea sa calatoriti in Italia cu avionul, dar nu aveti cursa directa Bucuresti-Cagliari.
* Pentru informatii complete apelati serviciul de informatii al Aeroportului Henri Coanda din Bucuresti.
* Cel mai indicat este sa calatoriti cu un transportator particular (autocare specializate) sau cu masina dumneavoastra personala.
* In garile si statiile de autobuz din Cagliari exista puncte de informatii de unde puteti obtine o harta a Sardiniei cu toate atractiile principale pe care le puteti vizita pe perioada vacantei dumneavoastra.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri