Compania de transport aerian Ryanair va opera din 1 aprilie 2009 curse de pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta spre Bologna si retur, conform reprezentantilor aeroportului.

De asemenea, pe langa aceasta destinatie, compania Ryanair anunta si operarea pe alte zece noi rute din Bologna catre Bari, Brindisi, Dusseldorf (Weeze), Granad, Lameyia, Paris (Beauvais), Trapani, Edimburgh, Katowice si Oslo (Torp).

Compania de transport aerian Ryanair va opera de anul viitor curse pe doua noi rute, din Constanta spre Bologna (Italia) si spre unul din orasele spaniole, a declarat, miercuri, pentru NewsIn, presedintele Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului - Litoral, Corina Martin.

Totodata, Corina Martin a mentionat ca autoritatile locale constantene, impreuna cu Asociatia Litoral poarta discutii cu reprezentantii operatorului aerian pentru deschiderea unor eventuale rute Constanta - Roma.

Ryanair este o companie aeriana irlandeza, lider in transport aerian low-cost din Europa.

Profitul net al companiei a crescut la 480,9 milioane euro (748 milioane dolari) in anul fiscal incheiat in martie, fata de 401,4 milioane euro acum un an, si comparativ cu estimarile analistilor chestionati de Reuters, de 474,7 milioane euro.

Cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa a precizat ca profitul net neajustat a scazut la 390,7 milioane euro, de la 435,6 milioane euro acum un an, odata cu o depreciere a activelor de 91,6 milioane euro in participatia detinuta in compania rivala irlandeza Aer Lingus.

Compania aeriana a precizat initial ca se astepta in cel mai bun caz la o crestere de 6% a profitului net pentru anul fiscal, desi cel mai negativ scenariu estima o scadere de 50%.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si