Air France-KLM lanseaza un nou plan de reducere a costurilor

Compania aeriana Air France-KLM a anuntat ca va intocmi un plan pentru a realiza economii suplimentare si a revizuit in scadere tintele de profit, potrivit AFP.

Air France-KLM va "pune in aplicare un plan de economii suplimentare si va reduce planul de investitii", potrivit comunicatului.

Avand in vedere contextul economic, grupul estimeaza ca va fi foste dificil sa inregistreze rezultatele estimate anterior, anunta NewsIn.

Compania a decis sa "limiteze cresterea capacitatii la zborurile de pasageri cu 1-2% in iarna lui 2008 si in vara lui 2009", a mai precizat compania.

Pentru anii urmatori, Air France-KLM a anuntat ca isi va adapta oferta in functiile de conditiile pietei.

Cotidianul economic La Tribune a relatat joi ca Air France-KLM prevede o stagnare a cresterii numarului de locuri in 2008 si in urmatorii doi ani. De asemenea, La Tribune a mentionat ca grupul a revizuit in scadere cu 50% estimarile de profit pentru urmatorii trei ani.

Air France-KLM anuntase in septembrie o crestere "moderata" a capacitatii de zbor in iarna 2008-2009 la nivel de grup si o oferta "stabila" pentru Air France, din cauza scumpirii petrolului si crizei economice.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
29 de turiști din România și Bulgaria, depistați cu noul coronavirus în Grecia
Setari Cookie-uri