Hotelul de gheata de la Balea Lac a avut o cifra de afaceri de 30.000 de euro in 2008 si estimeaza ca in 2009 sa aiba o crestere de aproximativ 30%, pana la 40.000 de euro, a declarat proprietarul hotelului, Arnold Klingeist.
Constructia hotelului va incepe la sfarsitul lunii noiembrie, iar hotelul va fi deschis in 20 decembrie. In acest an, numarul de camere va creste de la opt la zece, iar tariful pentru o camera este de 198 lei pe noapte, anunta NewsIn.

Potrivit lui Klingeist, in acest moment gradul de ocupare al hotelului pentru Craciun si Revelion este de 90%, iar pe intreg sezonul se asteapta la un grad de ocupare de 50% in timpul saptamanii si 80% in week-end.

„Varful de sezon va fi in lunile februarie-martie, atunci cand in Romania este o perioada destul de linistita in privinta evenimentelor”, a spus Klingeist. Acesta a adaugat ca intreg profitul inregistrat de hotel in ultimul an a fost reinvestit in divertisment si marketing. „Pe langa marirea capacitatii de cazare de la 16 la 20 de locuri am schimbat si tematica interiorului hotelului. Anul acesta ea va fi „muzica clasica”, iar hotelul va fi dotat cu jocuri de lumini precum si cu multe sculpturi in gheata”, a precizat Arnold Klingeist.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri