Ramada Plaza Bucharest se asteapta ca anul viitor gradul de ocupare al hotelului sa creasca la 60 - 65%, cu pana la zece procente mai mult fata de anul 2008.
Majorarea va fi sustinuta de migrarea clientilor de la cinci, la patru stele, a declarat specialistul in relatii publice al companiei, Ioana Lucescu.

Potrivit acesteia, gradul de ocupare al hotelurilor de patru stele a inceput sa creasca in detrimentul celor de cinci stele.

"Criza financiara a determinat clientii sa se orienteze catre hotelurile de patru stele, care de cele mai multe ori ofera servicii asemanatoare celor ale hotelurilor de cinci stele, doar ca la preturi mai scazute", a precizat Ioana Lucescu, potrivit NewsIn.

La randul sau, directorul de marketing al Ramada Plaza Bucharest a spus ca proiectiile de crestere a nivelului de ocupare se bazeaza si pe "targetarea unor piete noi, precum cea din Rusia, cresterea numarului de turisti romani si o majorare a cererii prin combinarea ofertelor Ramada Plaza si Ramada Parc Bucharest".

Ramada Plaza a fost lansat in martie 2008, hotelul fiind destinat in principal turismului de afaceri, cu oaspeti in mare parte din tarile Europei Centrale, in proportie de 35-40%, din Europa de vest (25%) si din alte zone ale lumii.

SC Parc Hotels SA a investit 15 milioane de euro in renovarea si modernizarea fostului hotel Turist care a devinit prin rebranduire Ramada Plaza Bucharest, hotel calsificat la categoria patru stele plus.

Cu o suprafata de peste 14.000 metri patrati, acesta are o capacitate de 300 de camere si un numar de 300 de angajati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri